Dagvers

Bij Gebrs van Aarle streven we naar het leveren van zo vers mogelijke producten. Een van onze kernwaarden is dan ook dagvers. Want dagvers betekent bij Gebrs van Aarle letterlijk dagvers. Het grootste gedeelte van het assortiment wordt binnen 24 uur na binnenkomst geleverd bij de klant.

Dit heeft te maken met onze manier van werken. Als de voorraadbalans is opgemaakt gaan de inkopers ’s ochtends vroeg aan de slag en kopen bij telers, leveranciers en veilingen de meest verse producten voor de beste prijs. Zodra de ochtendroutes de klanten beleverd hebben, pikken ze de ingekochte verse groenten en fruit gedurende hun route op. Ze komen terug met de verse producten van onze telers en leveranciers.

De producten worden gekeurd en krijgen een plekje in het magazijn. Vervolgens worden ze meteen al georderpickt voor de middagroutes die enkele uren later vertrekken. In het uiterste geval wordt de order ’s avonds verzameld om ’s nachts of ’s ochtends vroeg richting klant te vertrekken. Dagvers is dus écht dagvers. Letterlijk.