Historie Gebrs Van Aarle

1967:

De roots van Gebrs van Aarle brengen ons terug naar het jaar 1967. Tijn van Aarle zag als marktkoopman de mogelijkheid om grootschalig in te kopen. Zo legde Tijn de basis voor de groei die het bedrijf op groothandelsgebied doormaakte. Een goede basis om het stokje over te laten aan een nieuwe generatie.

1974:

In 1974 droeg Tijn dan ook het bedrijf over aan zijn twee zonen, Rien en Frans. De broers zetten het bedrijf naar hun hand. Gebrs van Aarle groeit daarbij gestaag door.

1993:

In 1993 verhuisde Gebrs van Aarle naar het huidige pand, op industrieterrein Duin II te Schijndel. Het nieuwe gebouw bood koeltechnisch en logistiek enorme voordelen. Een goede basis om te professionaliseren en door te groeien.

1996:

Tot 1996 stonden beide broers aan het roer. Na het overlijden van Rien, had Frans de algehele leiding. Het bedrijf groeit door en zorgt voor veel werkvoorziening in Schijndel en omgeving.

2017:

In 2017 bestaat Gebrs van Aarle vijftig jaar. Het bedrijf is uitgegroeid tot een fullservice Groothandel. De klant staat na 50 jaar nog steeds centraal en de kwaliteit voorop. Bestellen kan online en er wordt service en advies op maat gegeven door uw persoonlijke verkoper.

2021:

Op 67-jarige leeftijd komt Frans van Aarle in april 2021 plotseling te overlijden. Een groot gemis in de AGF wereld. Met zijn uitspraak ‘het komt goed’ nog vers in het geheugen is het team vastbesloten de werkzaamheden door te zetten zoals Frans dat gewild zou hebben, vanaf nu met Frans’ dochter Marjon van Aarle aan het roer.

2022:

Het elfde lustrumjaar, Gebrs van Aarle bestaat 55 jaar. Dit wordt gevierd met een inspirerende, feestelijke jubileumbeurs.