Verkoopondersteuning

Gebrs van Aarle onderscheidt zich in uitgebreide en persoonlijke verkoopondersteuning. Wij zijn een echte partner zijn voor onze klant, en niet slechts een doorgeefluik van producten. Onze verkoopadviseurs bieden advies op maat. De persoonlijke verkoper kent de klant en kent de markt. Vaak is uw persoonlijke verkoper in de winkel of bij de firma geweest om een goed beeld van het dagelijkse reilen en zeilen te hebben. Of om advies over de inrichting of uitstraling te geven, een van de extra services die Gebrs van Aarle biedt. Onze inrichtingsadviseurs hebben zelf jarenlang groentewinkels gehad of in speciaalzaken gewerkt en kunnen advies op maat geven.

Daarnaast weet uw persoonlijke verkoper welke trends en ontwikkelingen interessant zijn voor u. Welke druif of mandarijn is momenteel het lekkerste? Welk product heeft u nog niet aan gedacht, maar kan een echte eyecatcher worden in uw assortiment? Uw persoonlijke verkoper denkt met u mee en is er voor u. Ook in onze nieuwsbrieven, in het voorblad van onze prijslijsten en met acties wordt u op de hoogte gesteld van nieuws en ontwikkelingen in de groente en fruit. Niet alleen aanbiedingen, maar ook binnenkomst van nieuwe oogst producten, of acties vanuit onszelf of onze leveranciers.

Gebrs van Aarle biedt naast het gebruikelijke AGF-assortiment ook verpakkingsmateriaal aan. Daarnaast worden er acties met promotiemateriaal georganiseerd. Zelf opgezette acties, maar ook acties vanuit onze leveranciers. Heeft u hulp nodig bij de promotie van uw assortiment? Wij helpen u graag. Onze marketingafdeling kan in samenwerking met onze leveranciers flyers en ander promotiemateriaal op maat maken. Ook op dit gebied zijn we een partner en denken we graag met u mee.